• Standaard

Schaschlik

Ingrediëntenschaschlik_met_kiko_web

  • 150 g varkenshaas
  • 1/2 rode paprika
  • 1/2 groente paprika
  • 1 theelepel Japanse soja saus met minder zout
  • 1 eetlepel steakkruiden zonder zout
  • (zelf kruidenmengsel maken van: Kerrie, paprikapoeder,zwartepeper, peterselie, basilicum, tijm, ui- en knoflookpoeder).


Bereidingswijze:

Vlees in blokjes snijden. Maak een marinade van soja saus met minder zout en steakkruiden zonder zout. Vlees 2 uren of langer in marineren. Paprika in stukjes snijden. Vlees op sate stokje rijgen om en om met paprika. Op de barbecue of grillplaat roosteren. Serveren met rijst en maiskolf. Maiskolf met wat suiker in 1 uur gaar koken, daarna op de barbecue of grill bruin roosteren.

Bevat per eenpersoonsportie

0,5 gram zout.
 

Terug naar de recepten