• Standaard

Pangasiusfilet Picasso

Ingrediënten

  • 2 pangasiusfilets (vers of diepvries)
  • peper
  • 4 eetlepels bloem
  • ½ banaan
  • gemengd fruit (klein blikje)
  • 1 eetlepel gembersnippers (pot)
  • 30 gram dieetmargarine of vloeibare margarine
  • evt. aardappelmeel
  • citroen


Bereidingswijze

Wentel de met de peper bestrooide visfilets door de bloem. Snijd de banaan in plakjes en laat het blikfruit uitlekken. Verhit de margarine in de pan en bak hier in de visfilets in ca. 6 - 8 minuten goudbruin. Haal de vis uit de pan en bak hierna het fruit en de gembersnippers in hetzelfde vet zachtjes aan. De vruchten (Picasso) eventueel binden met aangemaakte aardappelmeel. De vis serveren met de vruchten en een schijfje citroen.

Bevat per eenpersoonsportie

0,3 gram zout.


Terug naar de recepten