• Standaard

Ei met champignons

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 2 el melk
  • Vloeibare margarine
  • 100 g champignons
  • cayennepeper, bieslook
  • 2 glazen


Bereidingswijze:

Klop de eieren met de melk los, Vloeibare margarine in de koekenpan. Op een laag vuur het eimengsel gaar maken, terwijl u het mengsel met een vork kruimelig maakt. Laat het mengsel in de koelkast afkoelen. Borstel de champignons, en snijd ze in plakjes. Ongeveer 2 el vloeibare margarine in de koekenpan doen, bak de champignons goudbruin laat ze afkoelen. Was het bieslook en hak ze fijn. Meng de champignons en het bieslook met het eimengsel en breng het met cayennepeper op smaak.

Vul er de glazen mee. Of serveer het op toast of geroosterd brood (200 mg natrium).

Bevat per eenpersoonsportie:

0,4 gram zout.


Terug naar de recepten